У Лисичанську причеп врізався в автобус: постраждали 7 людей

У Лисичанську внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано семеро осіб

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар Головного управління Нацполіції в Луганській області Тетяна Погукай.

"7 червня приблизно о 18:50 у місті Лисичанську на ділянці дороги по вулиці Артемівській, що співпадає з автомобільною дорогою Т-13-02 КПП "Танюшівка"-Старобільськ-Артемівськ, сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими", - написала вона.

За попередніми даними, 52-річний водій автомобіля КамАЗ-5320 рухався зі сторони міста Бахмут Донецької області у напрямку Лисичанська, у кузові автомобіля та причепі перевозив 24 тони зерна.

Під час руху сталося від’єднання від автомобіля причепу, який виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автобусом ЛАЗ-5207 FT, під керуванням 44-річного водія, який рухався у зустрічному напрямку і перевозив робочих одного із місцевих підприємств.

Унаслідок ДТП водій та шість пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Всіх постраждалих госпіталізовано до медичного закладу Лисичанська.

На даний час водій і жінка-пасажир знаходяться в реанімаційному відділенні та прооперовані. Життю та здоров’ю інших постраждалих, за словами медиків, нічого не загрожує.

Матеріали за фактом ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 стаття 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться досудове слідство.

Фото: Facebook Тетяни Погукай