Москаль звільнить усю митну зміну, член якої попався на хабарі

Очільник Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль доручив відсторонити з посад із подальшим звільненням усю митну зміну, працівника якої затримали на хабарі

Про це повідомляє прес-центр офіційного сайту Москаля.

Місцеві співробітники СБУ та митниці затримали на українсько-румунському кордоні старшого інспектора митного посту "Солотвино", який за хабар у $300 не оформив велику партію біжутерії. Вантаж він пропустив, коштовності збиралися продавати на внутрішньому ринку України. 

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), яка передбачає ув’язнення від п’яти до десяти років із конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років", - зазначається у відомстві.

Таким чином Москаль доручив начальнику Закарпатської митниці Володимиру Колеснікову відсторонити з посад, а потім звільнити усю зміну, в якій працював затриманий. Це станеться після того, як завершиться слідство та буде винесено судовий вирок.