Семенченко розповів про корупцію у військовій прокуратурі

У військовій прокуратурі засилля старих кадрів, які працювали ще за Януковича, вже перевищило всі межі

Про це народний депутат Семен Семенченко розповів у програмі "Про політику" з Сергієм Руденком на Еспресо.TV.

"Візьмемо військову прокуратуру, яка повинна в умовах війни підтримувати порядок у військах, і в тому числі допомагати армії. Керівник військової прокуратури пан Матіос - колишній заступник головного начальника контрольного управління режиму Януковича. Він нещодавно вскривав, як він говорив, злочин по розкраданню в армії. Хоча, в той момент, коли це все відбувалося, він сам працював в СБУ, а саме в відділі по боротьбі з корупцією", - заявив Семенченко.

За словами Семенченка, заступник Матіоса - головний прокурор АТО, - колишній гарний товариш Жиліна - відомого харківського сепаратиста. Людина, яка не може пояснити походження своєї колосальної, як у Алладіна нерухомості в Києві.

"Прокурори округів: люди, які працюють у структурі Медведчука, люди які напідпитку гуляють по місту з підлеглими слідчими, і це все відбувається на тлі відсутності розслідування Дебальцевого, розслідування Іловайська. Це все також на тлі того, коли ні один контрабандист (як я їх умовно називаю) в зоні АТО не покараний", - сказав нардеп.

Як резюмував народний депутат, за ці послуги, коли нічого не розслідується, ці люди отримують певні преференції.

"Візьмемо пана Матіоса - у нього є два племінника, один зараз тимчасово виконує обов'язки голови Укравтодору, а другий - начальник одного з київських ринків", - повідомив Семенченко.