Невідомі у камуфляжі заблокували детективів НАБУ під час обшуку. ОНОВЛЕНО

Біля адвокатської контори, яку обшукує НАБУ у провадженні щодо заступника прокурора Колесника, невідомі в камуфляжі заблокували детективів всередині та погрожують силовим захопленням приміщення

Про це повідомляє прес-служба НАБУ у Facebook.

"В даний момент детективами НАБУ проводиться обшук у приміщенні ТОВ "Юридична компанія "Студія права". 
Слідчі дії відбуваються в рамках розслідування у кримінальному провадженні стосовно заступника прокурора Київської обл., якого підозрюють у зловживанні службовим становищем з метою розкрадання цукру, що зберігався на складах державної спеціалізованої бюджетної установи "Аграрний фонд" у Черкаській області, загальною вартістю понад 300 млн. грн (ч.2 ст.364 КК України). Обшук триває з ранку четверга 16 червня", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що станом на 22:00 біля входу в приміщення знаходилося близько 30 людей, а згодом під’їхали невідомі люди у камуфляжі, які повідомили про те, що вони є представниками громадської організації та погрожують силовим захопленням приміщення.

00:20 - Станом на цю годину на місце інциденту прибула поліція. Роботі детективів ніщо не перешкоджає. Невідомі в камуфляжі покинули приміщення та вийшли на вулицю. Жодних активних дій щодо правоохоронців чи детективів НАБ не вживають.