Генпрокуратура обшукує будинок Клюєва у справі Євромайдану

Генпрокуратура офіційно підтвердила проведення слідчих дій у житловому будинку, який належить екс-главі адміністрації президента Андрію Клюєву

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Головним слідчим управлінням Генпрокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою екс-глави адміністрації президента України Андрія Клюєва та інших у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27 (види співучасників), ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій), ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України.

За інформацією Генпрокуратури, Печерський райсуд 1 червня дав дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання речей та документів, які мають значення у провадженні та встановлення місцезнаходження підозрюваного Клюєва.

Слідчі дії проводяться у смт. Козин Обухівського району.

Повідомляється, що сьогодні слідчо–оперативна група у складі працівників Генпрокуратури, Національної поліції України прибули за вказаною адресою для проведення слідчих дій, які тривають.