Головний тренер збірної України назвав причини провалу на Євро-2016

Михайло Фоменко заявив, що досвід, придбаний на Євро-2016, стане в нагоді футболістам та тренерському штабу, тому що "виходячи на якийсь рівень, треба все-таки рухатися далі"

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок в Марселі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Фоменко також вказав на необхідність припинення падіння рівня українського національного чемпіонату.

Головний тренер збірної також вважає, що на провал України на Євро могли негативно вплинути інциденти в матчах "Дніпро" - "Зоря" і "Динамо" - "Шахтар".

"Впало в очі, що ще коли ми грали товариські ігри з Кіпром і Уельсом, то тоді було видно, що щось відбувається. А коли закінчувався чемпіонат України, і інциденти сталися в матчах "Динамо" - "Шахтар", і в грі "Дніпра" з "Зорею", то це не додало колективізму. І все, що ми не робили, робили, ці моменти було дуже складно прибрати", - підкреслив він.

Крім того, за словами наставника синьо-жовтих, рішення про його майбутнє в команді буде прийнято після переосмислення виступу на Євро-2016 у Франції.

"Як зазвичай, коли відбувається якась робота, яка не дала позитивного результату, треба спочатку відійти від цього, переосмислити, а потім прийняти рішення і надалі відповісти на це питання", - зазначив Фоменко.