Дональд Трамп збанкротить Америку, - Клінтон

Гілларі Клінтон виступила з різкою критикою свого основного суперника на виборах в президенти США Дональда Трампа, який, на її думку, "збанкротить Америку"

Про це повідомляє російська служба ВВС.

"Ми не можемо дозволити йому зробити банкротом Америку, ніби США - це ще одне з його провальних казино", - заявила Клінтон у промові перед прихильниками в штаті Огайо.

Клінтон продовжила іронізувати над Трампом, натякаючи на те, що він нездатний керувати економікою.

"Він написав безліч книг по бізнесу, але всі вони закінчуються на 11-му розділі", - сказала вона, натякаючи на 11-й розділ закону про банкрутство США.

Нещодавнє опитування виборців показав, що Трампу вірять більше, ніж Клінтон, коли він говорить, що його політика створить в США нові робочі місця. Можливо, цим і була обумовлена ​​обрана Клінтон тактика.

Також Клінтон дорікнула Трампу у зв'язках з Уолл-Стріт і в тому, що він хоче захистити інтереси фінансової еліти США за рахунок простих платників податків.

"Він дасть мільярдерам податкове послаблення у три трильйони доларів, - заявила Клінтон, - він віддасть 120 тисячам багатих американських сімей більше, ніж 120 мільйонам простих американців".