Балога побив главу телекомпанії, погрожуючи згодувати його свиням, - Москаль

Народний депутат Віктор Балога увірвався в приміщення власної телекомпанії "М-студіо" та побив гендиректора Володимира Шубця

Про це повідомляє прес-центр офіційного сайту голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Інцидент стався вчора, коли Балога бив та погрожував Шубцю просто на очах усіх журналістів каналу. За словами Москаля, приводом для цього стало те, що канал нібито дає у ефір й інші новини, окрім інформації про нардепа та його сина.

"Він накинувся з матюками на гендиректора, погрожував задавити його як жабу, вирвати поганий язик, печінку й скормити свиням. А потім накинувся на нього з кулаками, репетуючи при цьому: "Будеш показувати мене й Андрія, або заб’ю тебе, як останнього пса!", - наголосив Москаль.

Співробітники каналу вже написали заяву до поліції, деякі з них вкрай перелякані та бояться ходити на роботу без охорони.

У справі було відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства, а також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.171 кримінального кодексу – перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. 

"Гендиректор Шубець, котрий вірою й правдою служить клану Балог багато років, письмово описав поліції обставини нападу, однак зі страху відмовився пройти освідчення у експерта щодо завданих побоїв (у нього на обличчі й шиї залишилися сліди від нардепівських пальців)", - підсумував Москаль.