На Донеччині затримали одесита, який жорстоко вбив військового

На Донеччині поліцейські затримали раніше судимого одесита, який вбив українського військового та розчленував його тіло

Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

Район, де був знайдений труп, впритул наближений до окупованої території. 

Вбитий – 31-річний житель Ужгорода. Зник напередодні ввечері - не повернувся з наряду й не вийшов на зв’язок зі своїми командирами. Товариші по службі впізнали його останки. 

Під час комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили чоловіка, який останнім бачив загиблого: 33-річний житель Одеської області, раніше судимий за крадіжку та вчинення ДТП. Серед його речей були виявлені ножі та одяг зі слідами крові. Вилучені речові докази направлені на експертизу.

Наразі триває досудове розслідування. Зловмисник показав місце, де вчинив вбивство та у деталях розповів події тієї ночі.

За його свідченнями, під час спільного вживання спиртних напоїв між ним та його знайомим – військовим, виник конфлікт. Чоловік, не стримавши гніву, вбив опонента. Розуміючи, що на нього чекає тюрма, зловмисник вирішив позбавитись тіла.

Підозрюваний заховав тіло у трьох мішках й скинув їх подалі від позицій військових, сподіваючись, що бойові товариші загиблого не знайдуть труп. 

На даний час підозрюваний заарештований. Згідно зі ст. 115 Кримінального кодексу України йому загрожує до 15 років позбавлення волі.