У нью-йоркському магазині солодощів поліцейські виявили склад наркотиків

У магазині солодощів Gates Candy&Grocery, який знаходиться в нью-йоркському районі Бруклін, поліцейські виявили склад наркотиків

Про це повідомляє New York Post.

Співробітники місцевого департаменту оподаткування та фінансів проводили позапланову перевірку магазину десертів. Під час огляду вони виявили підозрілий сховок, що часто використовується для зберігання сигарет, про що повідомили у департамент поліції Нью-Йорка. Тоді співробітники правоохоронних органів прибули на місце для обшуку. В ході операції в магазині були знайдені заборонені речовини, матеріали для їхнього пакування і зважування, розчинники.

Як повідомляється на сторінці 83-го поліцейського відділку в Twitter, знайдені речовини не помістилися в кузові поліцейського вантажівки.

В результаті операції 33-річний житель району Куїнс і 46-річний мешканець Манхеттена, імена яких не повідомляються, були заарештовані. Чоловікам пред'явлені звинувачення в зберіганні наркотиків, незаконному використанні обладнання для їхнього виготовлення та незаконний обіг даних речовин в особливо великих розмірах.