"Чорну бухгалтерію" Партії Регіонів оцифрували, - Ситник

За інформацією керівника НАБУ Артема Ситника частину фігурантів документів "чорної бухгалтерії" Партії регіонів вже встановлено, з ними проводяться допити

Про це повідомляє офіційний сайт НАБУ.

За словами Ситника, наразі на основі матеріалів даного кримінального провадження сформований оцифрований реєстр інформації.

"Частина осіб з числа згаданих у списках, наданих НАБУ Віктором Трепаком та Сергієм Лещенком, встановлена, тривають допити. Інші особи встановлюються", - заявив Ситник.

Директор Бюро повідомив, що наразі продовжується збір зразків почерку осіб, згаданих у списках, триває графологічна експертиза, встановлюються витрати, біля яких стоїть підпис конкретної особи.

Водночас Ситник зазначив, що ніхто з осіб, які заявляли про підроблення їхніх підписів у списках так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, так і не прийшов до НАБУ добровільно надати зразки свого почерку детективам.

"Не прийшли довести свою непричетність навіть ті, хто з трибуни парламенту кричав, що їхні прізвища у списках несправжні", – підкреслив директор Бюро.