"Ми забрали Крим і заберемо Аляску": у Росії учні поклоняються Путіну

В мережі опубліковано відео спектаклю, поставленого в одній зі шкіл Челябінська, в якому діти пропонують після Криму приєднати до Росії Аляску

Відповідний ролик розмістив в YouТube челябінський опозиціонер Андрій Ліньов.

Школярі розігрують сценку, яка починається з розповіді сенсея про розташовану на кордоні з великою Японією північну країну, "в якій є все, але немає нічого".

"Там живе великий непереможний народ, який навіть після поразки в російсько-японській війні забрав собі Курильські острови. Народ, який купається в мінус 30, носить сандалі зі шкарпетками в плюс 40, їсть суші з хлібом, може перехитрити євреїв і обдурити циган, побитися з кавказцями, але жити з ними в мирі та гармонії ", - говорить "сенсей".

"Ми повинні повернути Курили!", - підхоплюються хлопці, які грають учнів сенсея. У цей момент на сцені з'являється школяр в масці президента Росії Володимира Путіна. "А хто вам їх віддасть-то?", - Каже він, копіюючи президента РФ. "Добрий день. Скажу коротко. - Нам чужого не треба. Ми забираємо своє. Забрали Крим, на черзі - Аляска. А про Курили, щоб я більше не чув!", - каже "президент".

У цей час зал сприймає те, що відбувається на сцені з оплесками і чутні вигуки "Путін".