Різаненко назвав умови, за яких депутати проголосують "проти" Онищенка

Депутати проголосують за зняття депутатської недоторканності з Олександра Онищенка, якщо головуючий винесе це питання у популярні дні голосування - вівторок чи четвер

Про це у програмі "Про політику" з Сергієм Руденком у ефірі Еспресо.TV cказав народний депутат від фракції БПП Павло Різаненко.

За словами Різаненка, жодна з фракцій ще не заявила, що не буде голосувати проти зняття недоторканності з Олександра Онищенка, а підтримати його може лише фракція "Воля народу".

"Верховна Рада голосуватиме три постанови. Окремо на надання згоди про притягнення до відповідальності, окремо про згоду на затримання Онищенка, окрема за згоду про взяття під варту або як це називають арешт", - пояснив Різаненко.

Як сказав Різаненко, якщо не буде цілеспрямованої кампанії керівництва, щоб було поставлене це питання головуючим десь у cереду чи п'ятницю - коли багато депутатів відсутні, то ВР проголосує.

"Рада проголосує, якщо питання про Онищенка буде поставлене у вівторок чи четвер - у популярні дні голосування", - уточнив депутат.