Шабунін розповів, що робитиме з депутатами, які не проголосують "проти" Онищенка

Голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін пообіцяв, що його організація робитиме відомим прізвище кожного депутата, який проголосує проти арешту, затримання та притягування до відповідальності Онищенка

Про це він заявив в програмі "Про політику" в ефірі Еспресо.TV.

Шабунін нагадав, що сьогодні регламентський комітет проголосував за винесення на розгляд до Верховної Ради проект постанови про притягнення до відповідальності Олександра Онищенка, якого підозрюють у розкраданні газу, але про арешт і затримання не проголосував.

Однак спікер парламенту Андрій Парубій все одно може винести на розгляд одразу три постанови.

"Він має на це право, і це не буде порушенням регламенту, і залові все одно, кожному народному депутату доведеться натискати кнопку. Але зараз кілька фракцій, які не хотіли голосувати, отримають формальну підставу це не робити", - сказав Шабунін.

Голова правління ЦПК додав, що їхня організація розповсюджуватиме інформацію про тих нардепів, які не проголосували "проти" Онищенка

"Я вам зараз офіційно заявляю, як громадська організація, і наші партнери, будемо робити відомим кожне прізвище депутата, який не проголосує не лише за притягання до відповідальності, а й за затримання і арешт схемщика газового Онищенка", - заявив він.