У Києві відбудеться арт-марафон на підтримку дітей загиблих на Донбасі

Київ стане першим українським містом, що зустрічатиме Міжнародний благодійний бардівський арт-марафон, на підтримку дітей, чиї батьки загинули під час бойових дій на Сході країни

Про це повідомляє Громадський інформаційний простір.

З 1 по 3 липня в Україні проходитимуть благодійні концерти, на підтримку родин, які втратили годувальника під час проведення АТО. Підтримати ці українські родини приїдуть виконавці та митці з 8 країн світу: США, Чехії, Латвії, Естонії, Польщі, Росії, Білорусії та України. Серед них, відомі виконавці авторських пісень: Ольга Богомолець, Ігор Жук, Тимур Фішель (Естонія), Євген Малиновський (Польща) та ін.  

Організовує захід Міжнародний благодійний бардівський арт-марафон "Краплі добра", американський мистецький клуб «Странники» та українська благодійна платформа "Люди допомагають людям". Сприяння здійснює також і Київська міська державна адміністрація, якій організатори арт-марафону висловлюють свою вдячність.

Під час київського благодійного вечора, що відбудеться у п’ятницю, 1 липня, о 18 годині в приміщенні Колонної зали КМДА, кожен охочий матиме змогу зробити благодійну пожертву, на допомогу дітям, чий батьки загинули під час бойових дій, або ж обрати родини, та взяти її під постійну опіку. За попередніми даними, в Україні, внаслідок АТО, 1500 дітей втратили батька чи матір.

Також, під час арт-марафону, відбудеться акція "ЗІГРІЙ". Кожен учасник мистецького дійства отримає маленьке сердечко, на якому викарбуване ім’я загиблого захисника України і пряме посилання на профіль родини на платформі "Люди допомагають людям", через яку, кожен бажаючий з будь якої країни світу може допомогти родині.  

Киян та гостей столиці запрошують відвідати концерт та долучитися до підтримки родин загиблих Героїв. 
Громадська платформа "Люди допомагають людям" стала однією з перших, хто почав надавати підтримку та допомогу родинам загиблих Героїв. Сьогодні, платформа опікується 187 родинами і 186 дітьми. Так, протягом першого півріччя 2016 року, родини за допомогою платформи отримали благодійної допомоги у сумі 1 185 406,50 грн., а загалом за час своєї діяльності "Люди допомагають людям" підтримали сім’ї загиблих героїв на загальну суму 2 661 295, 37 грн.