Під Печерський суд привезли намети

Бійці добровольчих батальйонів планують встановити намети на Хрещатику біля будівлі Печерського районного суду Києва

Про це повідомив народний депутат з "Радикальної партії" Ігор Мосійчук у Facebook.

"Під Печерський суд привезли намети. Бійці добробатов планують ставити їх на Хрещатику. Це може стати початком нового етапу національної Революції", - написав він.

За словами депутата від партії "Самопоміч" Єгор Соболєва, активісти вирішили, що "це вже межа" і вони не дозволять Валентина Лихоліта вивезти в слідчий ізолятор, передає "Інтрефакс-Україна".

Він зазначив, що єдиний цивілізований спосіб вирішення даної конфліктної ситуації - щоб прокуратура подала апеляцію на зміну запобіжного заходу для Валентина.

"Будь-який прокурор в будь-який момент може прийти і сказати: "Ми помилилися, Валентин не ховається від слідства. І він, правда, не приховується - він був в 72-й бригаді, він був в Збройних силах України на фронті. Він нікуди не тікав і не збирається тікати", - сказав Соболєв.

Нардеп також застеріг правоохоронні органи від спроб штурму будівлі Печерського райсуду, так як у присутніх в залі нардепів є зброя, яка може бути застосована.

"Є легальне зброю. Наприклад, у Семена Семенченко, який має нагородну зброю від міністра внутрішніх справ, і він сказав, що якщо будуть провокації, він буде його застосовувати з метою збереження життя людей. Тому жарти в сторону, ми реально в страшній ситуації ", - заявив нардеп.