УЄФА не сумнівається, що футболісти збірної України не вживають допінгу

УЄФА немає жодних підозр щодо медикаментів, які використовував в своїй роботі під час Євро-2016 медичний штаб національної команди

Про це повідомляють у Федерації футболу України.

Одразу після появи статті німецького інтернет-видання Correctiv.org медіа-департамент УЄФА зв’язався з прес-аташе національної збірної Олександром Гливинським, отримавши пояснення головного лікаря щодо використання медичних препаратів, знайдених журналістами вищезазначеного видання у смітниках готелю "Ренесанс", де була розташована офіційна делегація ФФУ під час Євро-2016.

Звертаємо Вашу увагу, що навіть самі автори публікації зробили висновок, що у смітті не було виявлено жодних заборонених препаратів. Незважаючи на це видання зробило офіційний запит до УЄФА, отримавши відповідь, що всі 1818 допінг-проб, взятих у гравців збірних-учасниць Євро-2016 до і під час турніру, дали негативний результат.

Пізніше, у відповідь на запит іншого видання, УЄФА дав відповідь, що жодної дисциплінарної справи у цьому сенсі не було відкрито через відсутність підстав для такої дії.