НАБУ погрожувало мені зброєю, - адвокат

Адвокат Ігор Черезов заявляє, що представники НАБУ застосувавали фізичну силу, погрожували зброєю і перешкоджали його професійній діяльності

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Фейсбук" адвоката.

Адвокат заявляє, що "НАБУ в черговий раз перешкоджало йому в здійсненні професійної діяльності, погрожуючи зброєю". Представники органу не допускали Черезова для участі в обшуку в офісному приміщенні, де, за інформацією бюро, знаходиться також кабінет екс-депутата Миколи Мартиненка.

"Однак, формально цей обшук Миколи Мартиненка не торкався. Постанова була виписана на обшук за адресою, де знаходиться цілий ряд підприємств (заступник керівника одного з них є моїм клієнтом). А підстава для обшуку взагалі абсурдна - нібито "проведення зустрічей" (!) за цією адресою. Так НАБУ далеко піде - на черзі ресторани, кафе, бари, генделики", - написав Черезов.

Адвокат припустив, що "шукали що-небудь проти Мартиненка".  

"Коли я прибув на місце обшуку, НАБУ вже влаштувало там класичні "маски-шоу". І в грубій формі відмовилися мене пропускати, хоча у мене були для цього всі повноваження як адвоката. Я зміг потрапити туди тільки за допомогою телебачення, яке приїхало брати у мене коментарі по побиттю інших адвокатів. Сподіваюся, на місці обшуку нічого не підкинули - від НАБУ вже всього можна очікувати", - заявив адвокат.