Forbes назвав найбільш високооплачувану знаменитість

Американська поп-співачка Тейлор Свіфт заробила в минулому році $170 млн і за цим показником посіла перше місце в світі серед інших знаменитостей

Новий список найбільш високооплачуваних представників шоу-бізнесу опублікував впливовий журнал Forbes.

"Високими заробітками Свіфт зобов'язана своєму грандіозному світовому турне  "1989". Вона побила попередній рекорд рок-групи The Rolling Stones в Північній Америці, заробивши $250 млн в цілому", - зазначає видання. Іншим великим джерелом доходу співачки названі прибутки від реклами брендів Diet Coke, Keds і Apple.

Друге місце в списку зайняв британський поп-колектив One Direction, який заробив $110 млн. Інші місця в першій "десятці" дісталися американському комедійному акторові Кевіну Харту ($87,5 млн, шоста позиція), його співвітчизнику, радіо- і телеведучому Говарду Стерну ($85 млн, сьоме місце), британській співачці Адель ($80,5 млн, дев'яте місце). Повний список журнал оприлюднить пізніше.

Поп-зірка Мадонна заробила $76,5 млн і посіла 12-й рядок. Співачки Ріанна та Кеті Перрі поступилися колишній дружині англійського режисера Гая Річі, посівши 13-е ($75 млн) і 63-е місця ($41 млн). Колишній бойфренд лідера рейтингу Тейлор Свіфт - виконавець з Шотландії Келвін Харріс - потрапив на 21-й рядок списку з $63 млн.