У Києві презентували нову олімпійську форму від Андре Тана

У Києві відбулася презентація форми української збірної на Ігри ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро

Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

Нову олімпійську колекцію громадськості представили президент НОК Сергій Бубка, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, представник PEAK Sport Влад Клочан та автор колекції Андре Тан.

"Вже через 25 днів стартують Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. На сьогоднішній день 202 українські спортсмени вибороли право представляти нашу країну на Іграх-2016. На такому відповідальному для кожного спортсмена старті як Олімпійські ігри не буває дрібниць. Як кажуть, зустрічають по одежі. Тому дуже приємно, що в Ріо наші олімпійці будуть чудово виглядати та відчувати себе комфортно", - зазначив Бубка.

Моделями під час спеціально організованого показу виступили провідні українські атлети, члени Олімпійської збірної команди України на Іграх ХХХІ Олімпіади, посли підтримки українських олімпійців від футбольного клубу "Маестро", його гравці і представники шоу-бізнесу.

У НОК зазначили, що спортивна колекція виготовлена з використанням передових сучасних технологій виробництва. Поєднання натуральних та синтетичних матеріалів екіпіровки сприяє циркуляції повітря та підтримці високого рівня комфорту.

Враховуючи специфіку кліматичних умов Бразилії, колекція складається з пристосованих до різних погодних умов комплектів спортивної та повсякденної форми. 

Спеціально для цієї колекції Андре Тан розробив оригінальний принт, який він запатентував і назвав "Діамантова Україна".