Саакашвілі не досяг на посту губернатора значних успіхів, тому вирішив заробити на ОПЗ, - Щуриков

Губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі за час своєї діяльності на посту не досяг значних результатів у розвитку регіону, тому вирішив підзаробити на Одеському припортовому заводі

Про це заявив заступник директора ОПЗ Микола Щуриков, повідомляє Ipress.  

"Є організоване міжнародне угрупування. Якщо ми візьмемо справу, яка сьогодні слухається, воно почалося задовго до того, як я потрапив на ОПЗ, десь за півроку", - сказав замдиректора ОПЗ.  

"Якщо ви пам'ятаєте, в кінці минулого року тривала урядова криза. Тоді пан Саакашвілі виступив у ЗМІ, заявивши про 90 мільйонів доларів збитків, завданих заводу. Коли я це почув, я пішов на ефір і сказав Саакашвілі, що він неправий і я доведу зворотнє. Завод отримує користь від усіх підписаних контрактів, сказав, що я готовий на поліграфі відповісти на будь-які питання, і я не бачу, що я когось обдурив чи вступив з кимось у змову", - заявив Щуриков.  

"Цілі, які переслідував Саакашвілі, ви знаєте, що він мітив у той час на прем'єра, а друге, він губернатор області, де розміщений ОПЗ. І у випадку зміщення директора підприємства він би став учасником заміни його на іншу особу", - додав заступник директора.   

"Йому сприяв заступник ГПУ і керівник Одеської обласної прокуратури пан Сакварелідзе, за часів якого почали порушувати справу щодо ОПЗ. Він мав усі можливості розслідувати цю справу через ГПУ, але чомусь цього не сталося, тому міжнародна організована група працює через НАБУ, де вона має свого резидента, першого заступника директора НАБУ Углаву", - резюмував Щуриков.