Плаваючий парк розваг. Дизайнери показали концепт яхти для багатіїв

Дизайнери показали концепт яхти Hareide для мультимільйонерів

Про це повідомляє naked-science.​ 

Концепт яхти включає в себе 20-метровий басейн, що знаходиться посередині судна довжиною понад 100 метрів. Крім основного великого басейну на носі яхти Hareide є ще один, а на нижній палубі розташувався розважальний номер люкс.
 
До того ж на кормі концепту розташований басейн-водопад, який дозволяє пасажирам занурити ноги в океанську воду, ще перебуваючи на яхті.

Навколо центрального басейну розташувався великий зелений сад, який служить для ще більшого розслаблення пасажирів. На нижній палубі знаходиться зона розваг, виконана зі скла, а на одній з верхніх палуб можна знайти їдальню з видом на океан.
 
Крім відмінного дизайну творці концепту вирішили зробити своє творіння більш технологічним і екологічно безпечним. На даху яхти встановлені високоефективні сонячні панелі загальною площею 300 кв. м, які служать для зарядки великих літій-іонних батарей, розташований під палубою. Батареї призначені для зберігання достатньої для неквапливого плавання кількості енергії. Для більш далеких і швидких подорожей в концепті передбачений дизельний двигун.