Напад на інкасаторів "ПриватБанку" під Харковом: з авто викрали 2,4 млн грн

У результаті нападу на інкасаторів під Харковом (у селищі Куп'янськ-Вузловий) з автомобіля "ПриватБанку" викрали 2,4 млн гривень

Про це йдеться в заяві прес-служби банку.

"Об 11:05 пыд час планової інкасації торгової точки на інкасаторський автомобіль "ПриватБанку" скоїли збройний напад 2 невідомих злочинця в масках, озброєні стрілецькою зброєю. Під загрозою застосування зброї злочинці змогли заволодіти транспортним засобом, який через 2 хвилини було виявлено працівниками служби безпеки банку та поліції недалеко від місця злочину", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в результаті нападу на інкасаторів під Харковом, за даними служби безпеки банку, з авто викрадено 2,4 млн гривень на банкоматних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників втекти від відповідальності.

"ПриватБанк" виплатить винагороду в розмірі 100 тис. гривень за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які скоїли збройний напад на інкасаторський автомобіль банку у Куп'янську (Харківська область)", - сказано в повідомленні.

Водій і екіпаж інкасаторського автомобіля не постраждали.

"Завдяки злагодженим діям служби безпеки банку і поліції через 2 хвилини після вчинення злочину в регіоні було оголошено розшук злочинців... Співробітники служби інкасації банку запобігли застосування грабіжниками зброї в житловому кварталі міста, а численні докази дають можливість розслідувати злочин по гарячих слідах", - зазначив керівник служби безпеки банку Станіслав Крижанівський.