Свіжий "Маршрут №1" розповість про тренди архітектури

Чим ми наповнюємо свій простір? І як його конструюємо?

 Саме ці питання висвітлювала команда "Маршруту №1", готуючи для читачів свіжий випуск. Відповіді вас неодмінно здивують: у чомусь "спустять на землю", а чимось захоплять і надихнуть.

"Архітектор — це професія, здатна запрограмувати майбутнє. Здатна гармонізувати нашу історію з нашим мисленням і проекцією на майбутнє", — пише у своїй колонці до випуску "Мистецтво простору" головний редактор Лариса Івшина.

Тренди останнього часу надихають: "Тенденція до чистоти — перший етап, наступний — естетика", — розповідає в інтерв’ю виданню дизайнер та архітектор Жанна Кисельова.

Про будівлі, які впускають в інтер’єр природу, найоригінальніші домівки світу, успішні приклади ревіталізації в нашій країні, як будинок стає сходинкою на шляху до своєї мети, якою бачиться вітчизняна архітектура іноземним громадянам, зокрема послам Литви та Канади в Україні, як змінювався Київ упродовж минулого століття, — читайте у свіжому випуску "Маршруту №1. Мистецтво простору". А ті, хто перебуває в активному пошуку "своєї" оселі, будьте певні: у цьому журналі розставлені найважливіші акценти й відібрані найкращі поради від людей, які мають досвід у цій справі.

Замовляйте "Маршрут №1". "Мистецтво простору" в магазині на сайті "Дня" чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23 або дочекайтеся його появи в кіосках преси вже цієї п’ятниці!