Обстріли на Донбасі не вщухають: бойовики за добу гатили 66 разів

Упродовж доби російсько-терористичні війська продовжували вести вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook.

Терористи 66 разів обстріляли підрозділи ЗСУ. 

На Донецькому напрямку зафіксовано 30 випадків ведення вогню. Тут епіцентром напруги залишається Авдіївка, де противник вів вогонь по позиціях сил АТО із 120 та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім цього, з мінометів калібру 120 та 82 мм ворог бив по Новоселівці Другій.

По опорних пунктах поруч Майорська, Верхньоторецького, Опитного та Пісок окупанти застосували 82-мм міномети, у Луганському і Невельському - гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також ворожий вогонь з великокаліберних кулеметів вівся під Троїцьким. 

На Маріупольському напрямку окупанти 26 разів відкривали вогонь по укріпленнях українських військ. Із 120-мм мінометів та гранатометів ворог обстріляв захисників Широкиного, 82-мм міномети та гранатомети задіяв у Красногорівці та Мар’їнці, великокаліберні кулемети - у Водяному та Новогригорівці, а під Талаківкою - БМП.

На Луганщині зафіксовано 10 обстрілів позицій сил АТО. По Станиці Луганській вівся вогонь із 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів, а зі стрілецької зброї - поблизу Сизого. Також ворог хаотично стріляв по Новозванівці, Новоолександрівці та Попасній.