Музей коньячної справи Шустова в Одесі обновив програму дегустацій

Спеціально до високого туристичного сезону в Одесі Музей коньячної справи Шустова розробив і презентував своїм гостям нові види дегустацій

Про це повідомляє пресс-служба музею.

За словами співробітників музею, нові дегустації створювалися як для туристів, так і для корпоративних клієнтів. Гостям пропонують спробувати і оцінити всі покоління шустівських коньяків – причому, серед них є ексклюзивні напої, яких немає у вільному продажу.

"Гості музею мають унікальну можливість продегустувати найдорожчі коньяки в країні. У тому числі єдиний в Україні сорокарічний коньяк і колекційні коньяки, які довитримувалисяв унікальних місцях або фінішували в бочках з-під бургундського вина. Також тільки в цьому сезоні ми пропонуємо освіжити спогади і спробувати благородні напої, які вже не виробляються і стали унікальними", – зазначає директор музею Ірина Олту.

Найпопулярніша дегустація – "Лоза і мідь". Вона включає чотири ординарних і марочних коньяки виробництва Одеського коньячного заводу. 

"Це смак виноградної лози, народжений на морському узбережжі і покращений в мідному шарантськомуаламбіку з Франції",  зазначають у музеї.

Також музей пропонує єдиний в Україні івентзі створення свого особистого коньячного купажу – "Метр де Ше" ("Майстер погребу"). Так у французьких коньячних домах називають творців коньяків. Під керівництвом бренд-амбасадора гості можуть створити свій авторський коньяк, який потім подарують друзям або продегустують на сімейному святі.