Єфремов - це політичний Чикатило для луганчан, - Іванов

Заарештований колишній очільник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов багато років завдавав значної шкоди мешканцям Луганської області

Про це у програмі "Про політику" з Сергієм Руденком на Еспресо.TV заявив блогер Сергій Іванов.

Він зазначив, що адвокат Єфремова Олександр Мельников, попри те, що захищає його у суді, також є потерпілим від справ свого підзахисного.

"Для "притомних" луганчан, і не тільки для тих, хто виїхав, а й для тих, хто залишився, Єфремов - це фактично політичний Чикатило. Це людина, завдяки діям якої Луганщина була втоплена у крові. Я не дарма вчора робив публікацію на одному з ресурсів, і не дарма почав її з двох історій закатованих людей. Так от я хочу сказати, що протягом того часу, як цих людей катували, коли їх розстрілювали якісь люди, яких підконтрольна Єфремову Облрада покликала в якості "братского народа", Єфремов тоді в своєму кабінеті знищував документи по своєму конвертаційному центру, який мав назву "Укркомунбанк", розподіляв сфери впливу між місцевими бізнесменами та політиками, говорив "все тут буде Росія, що ми не будемо погоджуватись з Україною", - наголосив Іванов.