Трамп поставить під загрозу добробут США, - республіканці

Дональду Трампу не вистачає сили характеру, моральних цінностей і досвіду, щоб бути главою держави, і він може стати найбезрозсудливішим президентом в історії США

Про це попередили у відкритому листі 50 поважних членів Республіканської партії, які займали відповідальні посади в спецслужбах і адміністрації США, повідомляє ВВС.

"У нього відсутнє базове розуміння і віра в конституцію США, законодавство США і такі інститути, як релігійна терпимість, свобода преси і незалежність судочинства", - йдеться у тексті листа.

На думку впливових республіканців, "Трамп поставить під загрозу національну безпеку та добробут США".

Серед тих, хто поставив свої підписи під посланням - колишній глава ЦРУ Майкл Хайден, екс-директор Національної розвідки Джон Негропонте, колишній голова Світового банку Роберт Зеллік, екс-міністри внутрішньої безпеки Том Рідж і Майкл Чертофф.

Трамп у відповідь назвав тих, хто підписали лист, "вашингтонською елітою, яка провалилася і намагається втримати владу".

"У цьому листі імена людей, яких американський народ повинен питати про причини нинішнього хаосу в світі. Ми повинні сказати спасибі їм за те, що вони виступили. Тепер кожен в нашій країні знає, хто саме винен у тому, що наш світ перетворився в таке небезпечне місце", - заявив Трамп.

Останнім часом збільшилася кількість республіканців, які відкрито заявили, що не будуть голосувати за Трампа, а швидше віддадуть голос за кандидата від Демократичної партії.