У Нью-Йорку арештували хлопця, який дерся на хмарочос Trump Tower

Поліція Нью-Йорка заарештувала хлопця, який намагався забратися на 58-поверховий хмарочос Trump Tower на Манхеттені за допомогою мотузки і присосок

Про це повідомляє ВВС.

Поліцейські відкрили вікно і втягли "скелелаза" всередину будинку, коли він добрався до 21-го поверху.

Хлопець привернув увагу кількох десятків жителів Нью-Йорка, які спостерігали за його "сходженням" і фотографували його на свої мобільні пристрої.

Кілька новинних каналів показували незвичайну поліцейську операцію в прямому ефірі.

"Хлопець скоїв дурний і небезпечний трюк. Я на 100% впевнений, що у поліції Нью-Йорка є справи важливіші", - сказав віце-президент компанії Trump Organization Майкл Коен.

У хмарочосі Trump Tower розташований штаб кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа. Він також живе в цьому будинку, проте на момент інциденту його не було в Нью-Йорку.

У поліції не розкрили ім'я хлопця, однак повідомили, що йому 20 років і він з Вірджинії. За словами поліцейських, він хотів познайомитися з Трампом і, ймовірно, не бажав заподіяти нікому шкоди.

Раніше на цьому тижні на YouTube було оприлюднено відео, на якому хлопець називає себе "незалежним дослідником" і каже, що хоче передати Трампу "важливе повідомлення".

"Скелелаза" доставили в лікарню для визначення його психічного стану.

Фото: АР