УКРОП вимагає негайно скликати Раду через Панова і Чауса

Партія УКРОП вимагає від керівництва парламенту невідкладно скликати позачергову сесію Верховної Ради України

Про це повідомляє офіційна сторінка партії.

"Ми переконані, що український парламент має оперативно реагувати на виклики, які постають перед нашою державою. Сьогодні такими є необхідність захистити українських громадян, зокрема, Євгена Панова, якого намагаються звинуватити в підготовці терактів на території анексованого півострова Крим", - йдеться у повідомленні.

В УКРОПі наголошують, що "затримання громадян України на тимчасово окупованій території нашої держави іноземними спецслужбами є неприпустимим".

"Рада має звернутися до провідних держав світу, міжнародних організацій, правозахисників із закликом засудити такі дії Росії та її намагання розпочати "боротьбу з тероризмом" на території нашої держави. Історія "українських терористів" Олега Сенцова, Олександра Кольченка не повинна повторитися знову.  Зі свого боку "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" зробить все можливе, щоб забезпечити Євгену Панову необхідну юридичну допомогу", - йдеться у заяві політсили.

Вони наголошують, що "ще одне питання, яке невідкладно має вирішити парламент, – дозволити затримання і арешт скандального судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса". 

Все по темі: Провокація у Криму