Телеканал Еспресо покаже новий проект "Покоління UA" в День Незалежності

Телеканал Еспресо входить у новий сезон із новими проектами. Прем'єра нової програми "Покоління UA" відбудеться 24 серпня

Новий проект розрахований переважно на молоду аудиторію, адже герої програми — люди 18-35 років, світогляди яких формувалися в роки незалежності України.

"Чому "Покоління UA"? Ми хочемо, аби наша програма відображала настрої молодого покоління людей, які прагнуть жити та реалізовуватися в Україні. Наші гості – це молоді підприємці, науковці, письменники, митці, музиканти, засновники цікавих стартапів та сервісів онлайн-послуг, держслужбовці з якісним системним підходом до своєї праці, а також люди, які відомі своїм громадським активізмом, благодійністю, волонтерською діяльністю і не тільки.

Наші гості – це певний калейдоскоп сучасної України. Вони бачать своє майбутнє в Україні крізь призму особистих викликів, які вони долають сьогодні, та глобальних проблем, що стосуються кожного з нас”, - розповідає співавтор програми Леонід Княжицький.

“Покоління UA” покаже молодих успішних українців, які досягли мети бажанням, наполегливою працею та вірою у власні сили.

“Ми розуміємо успіх як реалізацію в улюбленій справі та суспільну користь від неї. Для нас важлива пасіонарність героїв та бажання працювати в оновленій Україні без корупції та з цінностями взаємодопомоги. Тож нашим героєм може стати пересічний громадянин, і список запрошених не обмежений професіями та заняттями - головне, аби герой любив свою справу, а результат би додав балів для розвитку країни”, - говорить співавторка програми Оксана Піддубна.

Перший випуск “Покоління UA” відбудеться 24 серпня о 15:10 на телеканалі “Еспресо”. Гостем програми буде Леонід Остальцев, засновник піцерії "PIZZA VETERANO", бізнесу, ідея якого – давати роботу українським військовим-ветеранам та допомагати їм адаптуватися до цивільного життя після повернення з території АТО. Леонід розповість про свій пілотний проект, поділиться тим, як "знайти себе" та присвятити себе улюбленій справі.

Дивіться програму щосуботи та щонеділі о 14:30.