За добу 23 обстріли по підрозділах ЗСУ, - прес-штаб АТО

У сьогоднішню добу в зоні АТО відбувались збройні провокації та була задіяна з боку суперника важка артилерія

 Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"Половина випадків порушення режиму тиші прийшлася на Донецький напрямок: з важкої артилерії противник бив по укріпленнях сил АТО в Авдіївці. З мінометів різного калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляно позиції у Новоселівці II та Луганському. 82-мм міномети та гранатомети ворог застосував біля Верхньоторецького та Троїцького, у Верхньоторецькому зафіксовано снайперський вогонь", - повідомили у штабі.

На Маріупольському напрямку снаряди калібру 122 мм противник випустив по позиціях в Новотроїцькому, також застосував міномети 120 мм калібру.

"Неспокійно було біля Красногорівки, російські окупанти вели вогонь по позиціях сил АТО із 82 мм мінометів, задіяли бронетехніку. У Широкиному бойовики відкривали вогонь з мінометів 120 та 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та кулеметів великого калібру, біля Гранітного вели кулеметний вогонь", - йдеться у повідомленні.

На Луганщині бойовики тричі обстріляли Новоолександрівку, застосувавши міномети 82 мм калібру, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.