Бойовики з мінометів обстріляли Авдіївку, - штаб АТО

З опівночі та упродовж сьогоднішнього дня російські окупанти 27 разів застосовували зброю проти сил АТО

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook інформує прес-центр сил АТО.

На Луганському напрямку доба розпочалася з масованого артилерійського удару по Кримському, тут ворог випустив понад півсотні снарядів 122 мм калібру. Золоте противник обстрілював з кулеметів, а у Новозванівці відкривав вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку найчастіше режим припинення вогню порушувався в Красногорівці. Крім цього, під щільний вогонь із мінометів калібру 120 мм потрапили позиції у Тарамчуку, Широкиному та Лебединському. У Водяному окупанти використовували 82 мм калібр мінометів, а у Березовому - автоматичні станкові гранатомети. У другій половині дня провокації з застосуванням стрілецької зброї тривали у Широкиному та Мар’їнці, у Мар’їнці до того ж зафіксовано снайперський вогонь.

На Донецькому напрямку продовжуються мінометні обстріли українських укріплень, що розташовані в Авдіївці, Зайцевому та Пісках. Поблизу Луганського ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, до того ж там було зафіксовано активність бойових машин піхоти.