Новий випуск журналу "Маршрут №1" розповість про must read осені

Вийшов новий випуск журналу "Маршрут №1", тема якого - книги, які змінюють

Про це повідомляє Епсресо.TV.

"…Коли я в дитинстві приходила з бібліотеки, то несла не одну книжку, а дві сітки. Потім розкладала їх на дивані і з великою жадобою розглядала, думала, з якої почати. А часом взагалі починала три. Це була просто величезна пристрасть до інформації, пізнання і спілкування з розумними людьми через книги. Цей "апетит" не залишає наодинці, навіть якщо світ поряд тебе не влаштовує. Мій літературний запит постійно − як лоза винограду, яка повинна продертися 300 метрів через якісь піщаники, щоб дістатися до води", – пише у своїй колонці до нового випуску глянцю "Книги, які змінюють…" головний редактор "Дня" Лариса Івшина.

За словами Івшиної, спочатку необхідно сформувати "систему координат" і орієнтуватися в ній. "Маршрут №1" привідкриває завісу над очікуваною новинкою, яка буде представлена на львівському Форумі видавців уже 16 вересня, – книгою "Сестра моя, Софія…"! Вона присвячена історичним зв’язкам України та Болгарії.

"Софія константинопольська, Софія болгарська і Софія київська – це знаки долученості до цивілізаційного простору того часу, храми Премудрості Божої. Своєрідне "братство сестер". І певне зобов’язання, взяте на себе. Праця з поширення Розуму. Це і наше добровільне зобов’язання – посилення позиції Розуму серед українців. «Сестра моя, Софія…" – тому, що це про нас. Тому, що це про них. І тому, що це про нову Висоту", – резюмує Лариса Івшина.

У "Маршруті №1" – цікаві огляди: міст і сіл, що надихали авторів та ставали місцем дії їхніх творів; фільмів, за якими були написані книги; видань, котрі стали прообразами трендових аксесуарів. На сторінках видання - інтервідповіді на питання "Маршруту №1" Андрія Любки та ведучого телеканалу "Еспресо", письменника Василя Зими.

Про останні "фішки" книгодрукування і розповсюдження ви дізнаєтесь в інтерв’ю з директором видавництва "АДЕФ-Україна" Алли Істоміної та арт-директором мережі книгарень "Є" Анастасії Левкової. Крім того в глянці – останні факти про те, як читає світ, в цифрах інфографіки, та гід по смачнющо-розумних кафе!

Замовити "Маршрут №1. Книги, які змінюють…" можна у магазині на сайті "Дня" чи за телефоном: (044) 303 96 23 або купуйте в кіосках преси вже з цієї п’ятниці!