У Києві затримали вбивцю 3 жінок

У Києві поліція затримала чоловіка, який підозрюється у вбивстві трьох жінок та пораненні дівчини

Про це повідомляє Нацполіція.

Про вчинення трьох тяжких злочинів правоохоронцям стало відомо під часу допиту чоловіка, затриманого після скоєння нападу на 20-річну дівчину біля станції метро "Академмістечко". Зараз потерпіла із ножовими пораненнями перебуває у лікарні, а підозрюваний співпрацює зі слідством.

Під час досудового розслідування затриманий зізнався у вчиненні тяжких злочинів на території Дарницького району, а відтак вказав місця їх вчинення.

З його слів, у квітні він наніс ножові поранення знайомій, яка від отриманих травм померла, а потім закопав її. Другий злочин був скоєний на початку червня в районі Бориспільського шосе, де молодик аналогічним способом вбив безпритульну жінку, а тіло накрив гілками від дерев. Третє вбивство відбулося у чагарнику на вулиці Колекторна: після статевого акту зі знайомою чоловік задушив її, а тіло підпалив.

Для перевірки зазначеної інформації за вказаними адресами виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила тіла жінок із ознаками насильницької смерті.

У минулому чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство родички. Наразі він затриманий, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.