Тарасюк розповів, які в Україні найбільш перспективні галузі для розвитку

Майбутнє України має бути пов'язано з розвитком аграрного сектору, ІТ-технологій, ракетобудування і авіабудування

Таку думку висловив народний депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк в ефірі програми "Політклуб" з Віталієм Портниковим на каналі Еспресо.TV.

"Майбутнє України має бути пов'язано з розвитком таких секторів, як аграрний сектор, ІТ-технології, ракетобудування і авіабудування. Я думаю, що це найбільш перспективні галузі, де Україна має досвід і має науковців, має промисловий потенціал, який здатен підхопити те найкраще, що було накопичене за попередні роки", - сказавнардеп.

За його словами, ще у 1996 році журналісти провели опитування та назвали галузь зовнішньої політики найбільш успішною, на думку українців на той час.

"За своїм потенціалом Україна здатна вийти на роль регіонального лідера в Європі. Ми в минулому вже мали таку роль, після перемоги демократії під час Помаранчевої революції. Тоді Україна фактично виконувала роль регіонально лідера в Європі", - додав Тарасюк.

На його думку, з огляду на нинішню агресію з боку Росії, Україна приречена на кардинальну перебудову всіх секторів економіки та приречена стати однією з найбільш потужних регіональних країн в Європі впродовж 20-30 років.