У центрі Києва завтра частково обмежать рух

У центрі Києва 27 серпня частково обмежать рух транспорту у зв'язку з церемонією проводів збірної України на Паралімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"З 16:00 до 23:00 буде заборонено рух транспорту під час проведення урочистої церемонії проводів і маршу національної паралімпійської збірної (рухатиметься за маршрутом від перехрестя вул. Михайлівської та вул. Костьольної до Майдану Незалежності) по вулицях: Архітектора Городецького (від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик), Хрещатик (від вул. Трьохсвятительської до вул. Прорізної), Костьольна, Михайлівська", - йдеться у повідомленні.

Також обмежать рух автотранспорту по вул. Хрещатик (від перехрестя з вулицею Михайлівською до перехрестя з вул. Архітектора Городецького) з 1:00 до 23:00 для установки сцени і спеціальних конструкцій для проведення заходу.

У КМДА повідомили, про обмеження руху автотранспорту по Майдану Незалежності, а саме: першим двом смугам по вул. Хрещатик від Будинку профспілок до Головпоштамту з метою облаштування місць для людей з інвалідністю та встановлення сценічних конструкцій для проведення заходу.

Під час заходу будуть закриті всі виходи з підземного переходу на Майдані Незалежності. Також буде обмежено паркування транспортних засобів у місцях проведення заходу з 19:00 26 серпня до 22:00 27 серпня.

Урочисті заходи на Майдані Незалежності триватимуть з 19:00 до 22:00. Урочистий марш національної паралімпійської збірної команди України по маршруту від перехрестя вул. Михайлівської та вул. Костьольної до Майдану Незалежності з 19:30 до 19:35.