У "ЛНР" жорстоко вбили начальника ДАІ, - ЗМІ

У Ровеньках Луганської області, які тимчасово перебувають під контролем бойовиків "ЛНР", жорстоко вбили начальника міського управління "ДАІ ЛНР" Сергія Коваленка та його дружину

Про це повідомляє "Четверта влада".

Подружжя було вбите невідомими в своєму будинку. Господаря застрелили – у нього випустили шість куль, а його дружину - втопили у ванні після довгих тортур. Тіла батьків виявила дочка. Труп Коваленка виявили в гаражі, а у дружини, яку знайшли у повній ванні, були зв'язані ременем руки, був ремінь на шиї. Голова і кінцівки жінки були в численних гематомах та синцях.

Зловмисники, за повідомленням, вкрали ювелірні вироби із золота і срібла, дві шуби, 10 тисяч доларів, 60 тисяч рублів, авто "Volkswagen Tiguan", пістолет "Форт-12 Р" і гладкоствольну мисливську рушницю "ІЖ-27 М" 12-го калібру.

Коваленко очолював ДАІ Ровеньків до війни і, після захоплення Луганської області бойовиками "ЛНР", перейшов на їхній бік. Попередньо повідомляється, що вбивство Коваленка скоїли колишні члени одного з місцевих козацьких угруповань, що підпорядковувалось отаману Козіцину, яке було розгромлено в конфлікті з бойовиками Плотницького.