Дружина Сальдо розповіла про його пригоди в Домінікані

За версією дружини екс-мера Херсона Володимира Сальдо - Любові, чиновник був викрадений в Домініканській республіці і піддавався тортурам протягом 50 днів

Про це йдеться у відеозверненні дружини екс-мера Херсона Володимира Сальдо на сторінці YouTube.

За словами Любові Сальдо, такий собі Денис Пащенко запросив Сальдо для переговорів про можливий спільний бізнес в Домініканську Республіку в червні.

"Після прильоту Володимира в Домінікану прямий телефонний зв'язок перервався - тільки смс. Нібито через поганий зв'язок. Потім я дізналася, що все листування відбувалося під дулом пістолета і з мішком на голові", - повідомила Сальдо.

За її словами, вона підозрювала, що щось не в порядку: стилістика смс відрізнялася від звичної, голос Сальдо на автовідповідачі був наче зліплений з окремих фрагментів.

"Пізніше на його сторінці в Facebook з'явилися дивні абсурдні визнання. У нас в будинку виламали зі стіни сейф, а також зник автомобіль, виставлений на продаж. Майно почали переписувати на інших людей. Весь цей час Пащенко користувався телефоном Cальдо", - заявила дружина екс-мера Херсона.

За її даними, Пащенко, який заявив про те, що викрали саме його, тиждень проживав в офісі в Херсоні.

В цей час Володимир Сальдо знаходився в полоні, де використовували всі методи тиску, включаючи електрошок і психотропні препарати.

"Чоловіка катували понад 50 днів. Він у важкому стані - схуд на 20 кілограм, сильно впав зір ", - зазначила вона.

За її словами, 19 серпня, за заявою Пащенко, Сальдо опинився в поліції Домінікани і на наступний день у нього з'явилася можливість зателефонувати дружині і розповісти про ситуацію.

На даний момент, зазначила Сальдо, її чоловік перебуває під арештом в Домініканській Республіці за нібито викрадення Пащенко.

"Володимир Сальдо знаходиться в дуже важкому стані. Ми робимо все можливе для його звільнення і притягнення до кримінальної відповідальності Пащенко", - резюмувала вона.