На виставці у Лос-Анджелесі показали голого Трампа

Галерея Blum & Poe в Лос-Анджелесі представила нову експозицію - ліжко з восковими копіями відомих американців з кліпу Каньє Веста на пісню Famous

Про це повідомляє CNN.

Усі 12 фігур, розміщених на ліжку, оголені і накрити ковдрами.

Серед героїв арт-об'єкта можна впізнати політиків Джорджа Буша-молодшого і Донадьда Трампа, співачок Ріанну і Тейлор Свіфт, журналістів і телеведучих Анну Вінтур і Кейтлін Дженнер, музикантів Ray J і Кріса Брауна, актрису Ембер Роуз, актора Білла Косбі, а також самого Веста і його дружину Кім Кардашьян.

Кардашьян сама відкрила виставку, а її чоловік привітав гостей за допомогою відеоконференц-зв'язку.

Фото: CNN

Кліп Famous, який вийшов 1 липня, породив у соцмережах бурхливі дискусії, багато хто висміяв задум авторів. Меблева компанія IKEA жартома запропонувала Весту зробити ліжко на багато місць і опублікувала в інтернеті його ескіз.

Водночас навколо відео розгорівся скандал через згадку співачки Тейлор Свіфт і рядка "я зробив цю с***у знаменитою". Виконавиця пригрозила подати на репера в суд.

Каньє Вест - один з найпопулярніших американських артистів, володар 21 нагороди "Греммі". У 2016 році він випустив новий, восьмий в його дискографії альбом The Life Of Pablo.