Умеров розказав про цілодобові крики у психлікарні

Заступник голови Меджлісу кримсько-татарського народу Ільмі Умеров розповів про умови утримання в психіатричній клініці, де він знаходиться вже другий тиждень на експертизі

Про це Умеров розказав в інтерв'ю виданню "Крим. Реалії".

За його словами, у клініці найбільша проблема з дотриманням норм гігієни.

"Жахливий туалет, жахливий душ. Зайти туди практично неможливо. Мені дозволяють користуватися службовим, там умови не набагато кращі, але хоча б без глядачів", - наголосив Умеров.

Він зазначив, що якщо нормальну людину помістити в такі умови, то вона через деякий час буде уподібнюватися тим, поряд з ким вона знаходиться.

"У палаті немає дверей, цілодобово чуєш і бачиш всі крики, мати, обпісявся-обкакався, посварилися, ще щось. Перебувати в цих умовах нормальній людині не дуже комфортно", - розповів Умеров.

Водночас він додав, що до медперсоналу у нього немає претензій. Заступник голови Меджлісу також зазначив, що якогось "спеціального замовлення" щодо нього не відчувається.

"З розмов з лікарями я не відчув, що є якесь спеціальне замовлення. Їх, мабуть, теж влаштовує будь-який варіант, тому що якщо я хворий - потрібно закривати кримінальну справу і дискредитувати мене і структуру, яку я представляю, тобто Меджліс. А якщо я здоровий, то кримінальна справа триватиме, і її доведуть до суду і до вироку", - сказав він.