Мосійчук і Сюмар поскандалили через Донбас

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук посварився з народним депутатом від "Народного фронту" Вікторією Сюмар

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на пости у Facebook народних обранців.

Так, Ігор Мосійчук звинуватив Вікторію Сюмар у тому, що вона нібито пропонує провести референдум і відмовитися від окупованого Донбаса чим юридично визнати існування квазі-держав ЛНР і ДНР.

"У відповідь я пропоную українцям відмовитися від таких народних обранців які з легкістю готові віддавати українські землі за приналежність яких до української держави віддали життя тисячі українських Героїв! Вікторія, не можна загравати з електоратом у воюючій країні!" - написав Мосійчук.

У свою чергу, Сюмар теж відповіла нардепу.

"Ігор Мосійчук, прошу не приписувати мені того, що я не говорила про "відділення Донбасу і тд", бо я цього ніколи не робила відносно вас чи когось іншого. І прошу більше довіряти своєму народові, особливо в умовах, коли політики можуть дуже полум'яно зображувати з себе патріотів на парламентській трибуні, і виявляються цілковито безпомічними в пропонуванні реальних рішень і на реальних фронтах. Реальна політика - це не лише парламентські запити...

PS. Так, я не сприймаю популізм і популістів, які вимагають одночасно підвищити всім зарплати і пенсії, знизити тарифи, негайно виграти війну і т.д., - написала Сюмар.