Яценюк розповів, що було найголовнішим у параді до Дня Незалежності

Очі українських військових і громадян, які пишаються, що живуть у країні, яка зупинила просування російських військ - це найголовніше у параді до 25-річчя незалежності України

Про це заявив лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк під час посвяти першокурсників Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

"Я спостерігав за парадом до 25-ліття української незалежності. Нова техніка, нове озброєння, побудована нова армія, Національна гвардія, нова українська поліція, збережені робочі місця, профінансований бюджет - це все що нам вдалося зробити, навіть попри російську військову агресію", - заявив лідер "Народного фронту".

За його словами, найважливіше на параді - це не танки і не озброєння.

"Найважливіше - це очі українських вояків, це очі українських громадян, які пишаються, що живуть у країні, яка єдиною у Європі стримала російську військову армаду", - вважає Яценюк.

"Так, ми у стані війни. Тут вона не відчувається, вона відчувається там - на передовій. І кожен з нас має робити все, щоб ця війна стала переможною. Ця війна - це про свободу і незалежність нашої країни і кожної родини, яка тут є", - наголосив екс-прем'єр-міністр.