Льовочкін образився на Малятко ТВ

Сергію Льовочкіну варто покаятись перед українською нацією і за тих людей, які полягли на Майдані, і за тих, які гинуть на війні

Про це заявив Еспресо.TV власник телеканалу "Малятко TV" Володимир Кметик у відповідь на блог Сергія Льовочкіна в якому нардеп обмовив телеканал.

"Не завжди, коли якийсь покидьок і паскуда щодо чогось висловлюється слід коментувати і брати це всерйоз. Якось негонорово з подібними людьми опонувати. Що стосується телеканалу "Малятко" і його політичної позиції. То ми її не висвітлюємо, оскільки канал орієнтований на дитячу аудиторію. Що стосується самого пана Льовочкіна, то йому варто покаятися перед українською нацією. І за тих людей, які лежать на Майдані, і за тих, які гинуть на війні. Оскільки він є патроном і забезпечує політичний патронат, тому телеканалу, який не є ЗМІ в Україні, а є засобом війни", - зазначив він.

Ще Кметик розповів, чому Льовочкін зачепив саме його канал.

"Малятко TV" єдиний повністю 100% україномовний канал України. В час, коли пан Льовочкін відповідав за туалетний папір і зубні пасти президента Януковича, ліцензувався "Зеонбуд" і телеканал "Малятко" незаконно не проліцензували на мовлення в Україні. Власне тоді ми подали до суду. В нас є відповідь, що СБУ зайнялась діяльністю каналу в зв'язку з тим, що СБУ в своїй діяльності керується принципом захисту національних інтересів і державного сувернітету. Тобто, з того часу ще Льовочкін вважає, що такий телеканал є загрозою для нього і його розуміння, що таке українська держава. І коли ми подали зараз на Нацраду до суду за те, що вона незаконно переліцензувала і продовжила ліцензію телеканалу "Інтер", очевидно, що це суперечить політиці і інтересам таких людей як Льовочкін і людей, які стоять за ним", - зазначив він.

Також Володимир Кметик пояснив позицію таканалу. "Я хочу сказати, що ми не намагаємось розподілити інформаціний простір. Наша мета - вигнати з українського ефіру вигнати, проросійську, антиукраїнську компанію, яка є інструментом війни", - підсумував.

Нагадаємо, сьогодні нардеп Сергій Льовочкін написав блог на сайті Сегодня.UA в якому обмовив голову МВС Арсена Авакова, телеканал Еспресо і канал "Малятко TV".