Клінтон назвала США останньою надією Землі

Кандидат на пост президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон заявила, що вважає Сполучені Штати "останньою надією Землі"

Вона сказала це виступаючи перед виборцями у Цинциннаті, штат Огайо, передає Time.

"Сполучені Штати - виняткова нація. Я вважаю, що ми, як говорив Лінкольн, як і раніше остання, найбільша надія Землі ", - підкреслила Клінтон. Вона також привела висловлювання колишнього президента Рональда Рейгана, який порівняв Сполучені Штати з "сяючим містом на пагорбі", а також брата Джона Кеннеді Роберта, який назвав США "великою, безкорисливою, милосердною країною".

Представниця демократів додала, що не поділяє точку зору свого суперника, кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа, який вважає, що висловлювання про міць Сполучених Штатів можуть образити інші держави. За словами Клінтон, "може бути, ви не хочете це чути, але це не означає, що це не так".

Крім того, Клінтон заявила, що жодна країна в світі, в тому числі Росія і Китай, не мають таких надійних союзників, як США.

Гілларі Клінтон у своїй промові закликала до модернізації збройних сил, щоб реагувати на зовнішні загрози з боку Росії, Китаю, Ірану та Північної Кореї, а також міжнародних злочинних і терористичних організацій.

"Друзі мої, нам так пощастило бути американцями! Ось чому стільки людей з усього світу теж хочуть стати американцями", - сказала Клінтон.