"Омбудсмен" Криму розповіла Умерову про "українських фашистів"

Так звана омбудсмен окупованого Криму Людмила Лубіна відвідала заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова у психіатричній лікарні

Про це на своїй сторінці у Facebook написала донька Умерова Айше.

Вона пояснила, що Лубіна прийшла до нього з перевіркою, її супроводжувала заступник головного лікаря психіатричної лікарні Світлана Димшиц. 

"Багато слів було сказано: починаючи від "чому ж ви відмовилися від амбулаторної експертизи 2 місяці тому, вам же пропонували по-хорошому" до "ви ж розумієте, тієї України, в якій ми з вами жили, більше немає - там тепер фашисти правлять", - процитувала слова "омбудсмена" Айше.

Жінка зазначила, що лікарі збрехали Лубіній з приводу того, що аналізи Умерова у нормальному стані, а сам він не втрачав свідомість. Понад те, Димчищ заявила, що Умеров знаходиться в палаті один, а не з трьома іншими пацієнтами.

"У зверненні українська омбудсмен просила організувати перевірку умов перебування та стану здоров'я Умерова: Лубіна не бачила у відділенні нічого, крім подвір'я,не провели їй і екскурсію по палатам і туалетам відділення. Але на підставі того, що розповіли їй лікарі, звіт начальству напишуть прекрасний, без сумнівів", - наголосила Айше.