МВС готове сприяти СБУ в питанні видворення з України Шувалова, - Шкіряк

Телеканал "Інтер" має бути позбавлений ліцензії, націоналізований, і на базі нього має бути створений суспільний мовник

Про це повідомив у Facebook радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Інформаційний анклав російського сепаратизму продовжує спокійно працювати і здійснювати внутрішні диверсії проти держави Україна. Поплічники Путіна Льовочкін-Фірташ знову намагаються домовитися з вищими представниками українськоі влади і розійтися "по-хорошому", - написав Шкіряк. 

Він написав, що "категорично виступаємо за рішучу боротьбу з інформаційним тероризмом та припинення зомбування і ціничних маніпуляцій по відношенню до українських громадян".

"Кремлівський вилупок Шувалов (Столярова) і Ко продовжують безкарно промивати мізки нашим людям", - повідомив Шкіряк. 

За його словами, "апогеєм нахабства стала вказівка, одного з керівників "Інтеру" Ганни Безлюдної, вирізати з програми на честь Дня Незалежності привітання Олександра Пономарьова "Слава Украіні!". 

"Це відвертий плювок в обличчя Президента, ВР, Кабміну, усім органам державної влади і кожному українцю! 
А найголовніше, що це наруга над нашими Воїнами-Героями, що з цими словами йдуть на смерть, захищаючи нашу землю від російсько-терористичної орди!" - написав Шкіряк.

Він нагадав, що майже два роки тому СБУ вже виносила постанову про видворення "російського політтехнолога та ідеолога рашизму" Ігоря Шувалова з України, та опублікував копію постанови.

"Вимагаємо видворення агентів ФСБ з території України! Доказової бази деструктивної діяльності цих осіб більш ніж достатньо! Маємо надію, що вже найближчими днями наші побратими з СБУ, в чиїй безпосередній компетенції є питання Національноі безпеки, проявлять принциповість і видворять Шувалова та інших "інтерівських" пропаг...нів з територіі України, із подальшою забороною в'їзду на територію нашої держави", - наголосив Шкіряк.

Він додав, що МВС України готове "максимально сприяти і надавати СБУ всю необхідну допомогу у вирішенні питань, що стосуються боротьби з інформаційною агресією Кремля проти України". 

"Проросійський телеканал "Інтер" має бути позбавлений ліцензії та націоналізований. На його базі повинно бути створене реальне суспільне телебачення", - заявив Шкіряк.