"Миротворець" висловив подяку журналістці Станко за поповнення бази терористів

Центр "Миротворець" висловив подяку журналістці Hrоmadske.UA Анастасії Станко за те, що її матеріали допомогли експертам Центру поповнити базу осіб, що підозрюються в сепаратизмі та співробітництві з окупантом

Відповідна інформація була поширена на сайті Центру.

Згідно з повідомленням, "Експерти Центру "Миротворець" уважно досліджували маніпулятивну статтю Насті Станко, покликану викликати жалість у громадян України до колаборантів, що розвішували в 2014 році прапори проросійської терористичної організації «ДНР», організаторів псевдореферендума на Донбасі, а також до підбурювачів і прокремлівських пропагандистів, чиї дії призвели до загибелі тисяч громадян нашої країни".

"Не пройде, Настя. У нас пам'ять хороша. Ми всі пам'ятаємо, а що забудемо - освіжимо з наявних багатотерабайтних архівів інформації. З іншого боку, хочемо подякувати Станко за надання додаткової інформації про об'єкти нашого дослідження", - відзначається у публікації.

А за інформацією заступника головного редактора сайту "Лівий берег" Олега Базара, один з героїв публікації "Громадського", який нібито 585 днів просидів у "секретній в'язниці СБУ", у перервах між тортурами встигав лайкати сепарське відео і активно додавав друзів в "Однокласниках".

"А його дружина жодного слова не написала про чоловіка, який нібито пропав", - резюмує журналіст.