Каплін, Береза і Добродомов мають добровільно скласти мандати, - Бурбак

Народні депутати, які фігурують у листуванні колишньої співробітниці "Інтера" Марії Столярової, мають добровільно скласти мандати народних депутатів

Про це на засіданні погоджувальної ради заявив лідер "Народного фронту" Максим Бурбак.

"Викладене в інтернет листування такої собі Марії Столярової, яка працювала на телеканалі "Інтер", засвідчує, що ворожа агентура працює, маючи серйозних покровителів, в тому числі з числа народних депутатів", - заявив Бурбак.

Він наголосив, що "є підстави вважати, що в Україні, за даними викритого листування Столярової, сформовано потужну російську агентуру з числа представників влади, з використанням телеканалів".

"Справжнім шоком і викликом для Верховної Ради стало те, що у листуванні прямо називаються прізвища народних депутатів Капліна, Добродомова, Борислава Берези. Саме Столярова з гордістю пише, що вона, як рука Кремля, посадила багатьох народних депутатів у Раду. Безумовно, чітку відповідь цьому мають дати правоохоронні органи", - заявив Бурбак.

Він каже, що саме тому нардепи "Народного фронту" сьогодні зранку відвідали СБУ.

"Верховна Рада не має права робити вигляд, ніби нічого не трапилось. Народні депутати, яких ця Столярова називає "своїми проектами", мають добровільно скласти мандати, очікуючи на справедливе розслідування і суд українського народу", - наголосив Бурбак.

Все по темі: Підпал "Інтера"