Княжицький порадив не піаритись на провокації Льовочкіна–Шувалова по "Інтеру"

За підпалом студії телевізійного продакшну "Національні інформаційні системи" стоять народний депутат від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін і політтехнолог Ігор Шувалов, які хотіли відвернути увагу від листування агентки Кремля Марії Столярової

Про це повідомив на погоджувальній раді голова комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький.

"Я хочу повернутися до листування Столярової. Вона сказала: "Дрібна країна - дріб'язкові люди". От я слухаю всіх нас. Вона сказала це про кожного, хто тут (на погоджувальній раді. - Ред.) сидить. Тому що ми своєю позицією, підтримкою гібридної війни в особі "Інтера" й інших проросійських каналів, зраджуємо тих бійців, хто гине на фронті", - наголосив Княжицький.

Він наголосив, що провокація Льовочкіна і Шувалова з підпалом "НІС" не дозволить забути приниження, які висловлювала у своїх листах колишня працівниця "Інтера" Марія Столярова.

"Чи ви думаєте це вам, Юліє Володимирівно (Тимошенко. - Ред.), піаритись і захищати цей російський інструмент гібридного впливу дозволить? Не дозволить. І не треба підіймати руку, треба покаятися перед людьми, коли, вибачте, ваші співробітники листувалися зі Столяровою і думали, як на замовлення Росії скинути уряд Яценюка. І купи листів Столярової, від вашої Старикової (Ганни, заступник голови Київської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" з агітаційно-пропагандистської роботи. - Ред.)  і від партії "Батьківщина". І багато іншого всього вилізе", - заявив Княжицький.

Він наголосив, що фракція "Народний фронт" вимагає повного розслідування цієї ситуації, депортації російського агента Шувалова.

"Так само вимагаю ще з 22 квітня 2015 року розглянути підготовлений до першого читання нашим комітетом законопроект 2537 про те, ща на цих частотах має здійснюватися культурне мовлення. Цей законопроект пройшов комітет, але понад рік лежить в нас. А ми далі слухаємо про провокації", - заявив Княжицький. 

Все по темі: Підпал "Інтера"